Kava i(li) koktel

 

Idealno mjesto da okusite život Splićana, zasigurno su kafići i barovi. Naime, jedan od brojnih sportova na koji su dalmatinci posebno ponosni jest višesatno ispijanje kave ili koktela u dobrom društvu. Još kad tome dodate predivnu splitsku Rivu ili terasu uz more, pitanje je trenutka kad ćete se i vi prepustiti osjećaju.

Kako bi se pripremili za odličan izlazak ili proveli vrijeme u ugodnom društvu, u Splitu postoje brojni barovi koji će vas oduševiti svojom ponudom, ali i izgledom. Osim popularnih pub crawl partya u kojima možete obići brojne barove, sami otkrijte svoje omiljene. Neki od najpopularnijih barova u Splitu su:

1. Fabrique bar - smješten u samom centru grada svojom opuštenom atmosferom i lijepim interijerom nezaobilazno je mjesto za ugodno večernje druženje ili zagrijavanje za izlazak.

 

2. Roof 68 - luksuzno uređen bar koji se nalazi na ulazu na rivu pruža spektakularan pogled na zidine palače, ali i na cijelu splitsku rivu.

 

3. Coctail bar Gaga - otkrijte omiljeno mjesto stanovnika Splita za odlične koktele po pristupačnim cijenama. Za sve one koji žele ugodnu atmosferu u samom centru grada, ne smiju zaobići Gagu.

 

4. Day&Night bar Tennis - idealno mjesto za nastavak zabave i nakon kupanja na plaži. Očekuje vas sjajna ponuda pića i predivna prostrana terasa s pogledom na more.

 

5. Paradiso - moderan kafić unutar stare gradske jezgre idealno je mjesto za druženje s prijateljima uz kavu u hladu tijekom dana ili uz koktele za idealne ljetne noći u Splitu.

 

Naravno, ne smijete propustiti različite barove koji se nalaze na samoj Rivi i nude odličnu uslugu, ambijent i bogatu ponudu pića. Doživite čarobne splitske noći na najpoznatijoj šetnici.

 

#Okreninaljeto #scsplit #split #dalmacija

Captivating_beauty_of_the_Mljet_Island_C
arrow&v

Rezerviraj smještaj bez kreditne kartice i pologa

Studentski centar Split
21000 Split
Cvite fiskovića 3

Hostel Kampus

+38521 440 999

Hostel Spinut

+38521 386 7 1 1