Nezaboravni izlasci do zore

 

Svima nam ljeto predstavlja idealno vrijeme za uživanje uz dobru glazbu i društvo. Osim opuštanja na plaži uz gitaru, morate isprobati i bogati noćni život u Splitu. Uz različite glazbene žanrove, svatko će pronaći idealno mjesto za izlazak. Moramo vas upozoriti da izlasci znaju potrajati i nakon svitanja.

Osim brojnih caffe barova u cijelom gradu, postoje i poznati klubovi i diskoteke u kojima ćete imati najbolje partije svog ljetovanja. Neki od najpopularnijih klubova koji će zadovoljiti i najveće partijanere:

1. Vanilla - najveći klub u Splitu koji na otvorenom prostoru tijekom cijelog ljeta organizira brojne koncerte raznih izvođača. S kapacitetom od 2 000 ljudi pruža svojim gostima odličnu zabavu do jutarnjih sati.

 

2. Central Club - moderno uređen klub u samom centru grada koji svakog dana organizira odlične zabave. Raznovrsna glazba i nezaboravna atmosfera garantiraju idealan provod.

 

3. Inbox Bar - popularno mjesto zabave za mnoge turiste nalazi se na centru grada, te na svojoj otvorenoj terasi s pogledom na Rivu, mjesto sjajnih ljetnih tuluma.

 

4. Bačvice Club - klub na istoimenoj plaži idealno je mjesto za nastavak dnevnog partija mnogih ljubitelja elektronske glazbe.

 

5. Tropic Club - smješten uz plažu Bačvice svojim uređenjem i glazbenom ponudom godinama privlači brojne goste i garantira provod do ranih jutarnjih sati.

 

6. Zenta Club - idealan klub za sve one željne odlične zabave u klubu na dva kata uz različite glazbene žanrove, te pristupačne cijene pića.

 

7. La Playa - klub smješten u neposrednoj blizini plaže Bačvice omiljeno je mjesto mladih iz Splita. Uz najveće glazbene hitove neposredno uz more, garantira nezaboravne uspomene.

 

Uz brojne festivale i koncerte na otvorenom, klupska scena u Splitu nikada nije bila bogatija. Stoga vjerujemo da će mnogi od vas direktno iz kluba doći na doručak.

 

#Okreninaljeto #scsplit #split #dalmacija

Croatia_Islands_Hvar_Pakleni otoci_0039.
arrow&v

Rezerviraj smještaj bez kreditne kartice i pologa

Studentski centar Split
21000 Split
Cvite fiskovića 3

Hostel Kampus

+38521 440 999

Hostel Spinut

+38521 386 7 1 1