Idealna mjesta za morske avanture

 

Možete li zamisliti ljeto bez sunčanja i kupanja? Nebitno volite li više beach party ili kupanje u skrivenim uvalama, morske radosti u Splitu zasigurno vas neće razočarati. Posjetite neke od najpopularnijih plaža, igrajte odbojku na pijesku ili uživajte u koktelima, te saznajte zašto je ljeto u Splitu apsolutni hit brojnim gostima.

Unatoč činjenici kako je Split grad s više od 200 000 stanovnika, more je jednako čisto kao i na otocima, stoga se možete okupati gdje god vidite more. Ipak, postoje brojne plaže i mjesta popularna među kupaćima koja se protežu od pješčanih plaža pa sve do kupanja na Marjanu. Kako bi vam pomogli u odabiru plaža prema vašem ukusu, predlažemo:

1. Bačvice - pješčana plaža koja se nalazi nekoliko minuta hoda od samog centra grada omiljeno je mjesto za kupanje u Splitu. Uz brojne caffe barove i noćne klubove ova plaža je 24/7 spremna za odličnu zabavu.

 

2. Žnjan - jedna od najvećih plaža u Splitu koja je posljednjih godina postala pravo okupljalište za mlade željne odličnih dnevnih zabava, ali i uživanja na brojnim ležaljkama uz odličnu glazbu iz beach clubova.

 

3. Kašjuni - prelijepa plaža smještena u podnožju Marjana koja osim predivnog pogleda pruža i lounge barove s odličnim koktelima uz koje ćete imati zagarantirano odličan provod.

 

4. Bene - za sve oni koji su željni mirnijeg načina kupanja, Bene su idealno mjesto. Nalazi se na sjevernoj strani Marjana, te u svojoj okruženosti šumom daje predivan osjećaj osamljenosti.

 

5. Kaštelet - još jedna plaža koja pruža kristalno čisto more uz brojne dodatne sadržaje. Osim beach barova postoje i različiti zabavni sadržaji idealni za druženje s prijateljima.

 

Osim predloženih plaža, svi oni željni osamljenijeg uživanja uz more lako će pronaći brojne skrivene plaže koje se nalaze u Splitu. Ne trebamo previše napominjati čari koje pruža noćno kupanje. Prema tome, brzo spremite kupaći jer ljeto je odavno stiglo u Split.

 

#Okreninaljeto #scsplit #split #dalmacija

Svjetionik Pokonji dol.jpg
arrow&v

Rezerviraj smještaj bez kreditne kartice i pologa

Studentski centar Split
21000 Split
Cvite fiskovića 3

Hostel Kampus

+38521 440 999

Hostel Spinut

+38521 386 7 1 1