top of page
Picture9.png

APR

12

sjena.png

Nezaboravni izlasci do zore

twitter icon.png
facebook icon.png

Svima nam ljeto predstavlja idealno vrijeme za uživanje uz dobru glazbu i društvo. Osim opuštanja na plaži uz gitaru, morate isprobati i bogati noćni život u Splitu. Uz različite glazbene žanrove, svatko će pronaći idealno mjesto za izlazak. Moramo vas upozoriti da izlasci znaju potrajati i nakon svitanja.

Anchor 2

Osim brojnih caffe barova u cijelom gradu, postoje i poznati klubovi i diskoteke u kojima ćete imati najbolje partije svog ljetovanja. Neki od najpopularnijih klubova koji će zadovoljiti i najveće partijanere:


1. Vanilla - splitski klub sa dugogodišnjom tradicijom, danas sinonim za vrhunsku zabavu. Najveći klub u Splitu koji na otvorenom prostoru tijekom cijelog ljeta organizira brojne koncerte raznih izvođača. S kapacitetom od 2 000 ljudi pruža svojim gostima odličnu zabavu do jutarnjih sati.


2. Central Club - moderno uređen klub u samom centru grada koji svakog dana organizira odlične zabave. Raznovrsna glazba i nezaboravna atmosfera garantiraju idealan provod. Ljubazno osoblje, atraktivne plesačice i poznati DJ-evi osigurat će vam izlazak za pamćenje. Central je poznat po svojim raznovrsnim tematskim događajima i specijalnim eventima. A jedinstveni doživljaj kluba čine i akrobati i performeri.

Anchor 3

3. Inbox Bar - popularno mjesto zabave za mnoge turiste. Nalazi se u centru grada, na početku splitske rive, i na svojoj otvorenoj terasi s pogledom na Rivu, mjesto je sjajnih ljetnih tuluma. Dio je i popularnog Pub Crawla. Ako se želite dobro zabaviti, ovo je definitivno mjesto za vas. 


4. Bačvice Club - na prekrasnoj plaži Bačvice našao se istoimeni klub. Idealno mjesto za nastavak dnevnog partija mnogih ljubitelja elektronske glazbe. Nezaobilazno je mjesto ukoliko želimo nezaboravni provod do dugo u noć, mjesto o kojem se priča i najtoplije preporuča. 


5. Zenta Club - idealan klub za sve one željne odlične zabave u klubu na dva kata uz različite glazbene žanrove, te pristupačne cijene pića. Jedno od novih mjesta u Splitu, nalazi se u blizini mora te je samim time idealno mjesto za kavu ili koktel te naravno za večernji izlazak uz mnoštvo događanja i partyja.


6. La Playa - u potpuno preuređenom prostoru od sada uz sunčanje i kupanje možete uživati u širokoj ponudi osvježavajućih ljetnih pića, shishi i zalascima sunca s prekrasnim pogledom na otoke Brač i Šoltu. Klub je smješten u neposrednoj blizini plaže Bačvice i omiljeno je mjesto mladih iz Splita. Uz najveće glazbene hitove neposredno uz more, garantira nezaboravne uspomene.


7. Klub 305 - novi klub u samom centru grada,u Marmontovoj ulici, uređen u stilu gotike i rimskog stila, novo je mjesto zabave. Ime je dobio po povijesnom događaju ključnom za razvoj Splita. Dioklecijan se, naime, 305. godine kao prvi rimski car dobrovoljno odrekao vlasti te se povukao u svoju palaču. Klub je otvoren svakog dana u tjednu od ponoć do 5, a do 2 sata ulaz u klub je besplatan. Osim bogatog programa, u klubu se održavaju tematski partiji te gostuju domaći i strani DJ-evi.


Uz brojne festivale i koncerte na otvorenom, klupska scena u Splitu nikada nije bila bogatija. Stoga vjerujemo da će mnogi od vas direktno iz kluba doći na doručak.

bottom of page