top of page

 Hostel 

 B.B. 

okreni na ljeto

SC hosteli -schosteli

outline_flight_takeoff_black_24dp.png
outline_flight_land_black_24dp.png

B.B.

Hostel B.B. je novouređena zgrada. Smješten je na istom mjestu kao i Hostel Spinut, u podnožju Park šume Marjan. Svaka soba ima: klima uređaj, hladnjak, besplatni WiFi i sve sobe imaju balkon s prekrasnim pogledom na more. Svim našim gostima na raspolaganju su: dva zajednička prostora, predavaonica, velika učionica i 4 čajne kuhinje. Tu je i dizalo za osobe sa smanjenom pokretljivošću. Hostel posjeduje zatvorena nogometna i košarkaška igrališta te opremu za rekreaciju i razonodu.

outline_room_service_black_48dp.png

24 h

recepcija

round_wifi_black_48dp.png

internet

round_restaurant_black_48dp.png

restoran

round_local_parking_black_48dp.png

parking

outline_elevator_black_48dp.png

dizalo

round_accessible_black_48dp.png

sobe

sjena.png

U hostelu B.B. možete birati između dvokrevetnih i trokrevetnih soba. Također imamo prilagođene jednokrevetne sobe za osobe s invaliditetom. Svaka soba ima vlastiti WC i balkon s prekrasnim pogledom na more.

sadržaj

Hostel B.B. na raspolaganju ima: predavaonicu i veliku učionicu za razne namjene. Na svakom katu nalaze se čajne kuhinje, a tu je i zalagaonica s izvrsnom brzom hranom. Hostel ima zajedničke prostore za druženje s ostalim gostima. Ispred hostela je besplatno parkiralište. Gostima su na raspolaganju i sportski tereni. Uz 24-satnu recepciju i besplatni Wi-Fi, hostel ima i praonicu rublja.

outline_local_laundry_service_black_48dp
round_restaurant_black_48dp.png
outline_local_cafe_black_48dp.png
outline_sports_soccer_black_48dp.png

lokacija

Hostel se nalazi na istom mjestu kao i Hostel Spinut, u podnožju Park šume Marjan i samo 50 m od mora. Hostel je udaljen 10 minuta hoda do centra grada i Dioklecijanove palače, a par minuta od parka šume "Marjan". Posljednja stanica autobusne linije 17 nalazi se u blizini hostela. U blizini su kafići i mini marketi.

Kako do nas?

outline_directions_walk_black_48dp.png
outline_tram_black_48dp.png
outline_directions_bus_filled_black_48dp
outline_directions_car_filled_black_48dp
outline_directions_boat_black_48dp.png

Autobusni kolodvor, željeznički kolodvor i trajektna luka nalaze se u srcu grada, a samo 20 minuta pješice od našeg hostela. Do našeg hostela možete doći: automobilom, zrakoplovom, autobusom i trajektom. Zračna luka udaljena je 20 minuta od centra grada. Iz zračne luke do našeg hostela možete doći taksijem ili autobusom broj 37 do centra grada, a zatim doći do nas autobusom broj 17.

sjena.png
sjena_edited.png
bottom of page