top of page

 Hostel 

 Spinut 

okreni na ljeto

SC hosteli -schosteli

outline_flight_takeoff_black_24dp.png
outline_flight_land_black_24dp.png

Spinut

Hostel ima izvrsnu lokaciju u blizini centra grada i prekrasnog Jadranskog mora koje možete vidjeti iz svoje sobe, recepcija koja radi 24/7, besplatan Wi-Fi, besplatno parkiralište i restoran.  Na raspolaganju Vam nudimo: 3 čajne kuhinje, veliku učionicu, TV sobu, učionicu. Sobe u hostelu imaju prekrasan pogled na more udaljeno manje od 40 metara i na zaštićeno šumsko područje koje se širi s druge strane hostela. Također imamo kvalitetnu uslugu hostelskog restorana sa profesionalnim osobljem koje priprema svježa i ukusna jela, kafić, ljetnu terasu i jamstvo ugodnog smještaja u našem hostelu Spinut. Blizina centra grada, kao i marjanskih plaža koje nude hlad borove šume dodatna su prednost ovog opuštajućeg okruženja u srcu prirode koje Split nudi.

outline_room_service_black_48dp.png

24 h

recepcija

round_wifi_black_48dp.png

internet

round_restaurant_black_48dp.png

restoran

round_local_parking_black_48dp.png

parking

outline_elevator_black_48dp.png

dizalo

round_accessible_black_48dp.png

sobe

sjena.png

U hostelu Spinut u Splitu imamo dvokrevetne sobe i prilagođene jednokrevetne sobe za osobe s invaliditetom. Svaka soba ima svoj vlastiti wc i balkon s prekrasnim pogledom na more i zaštićeno područje park šume Marjan s nevjerojatnom prirodom.

sadržaj

Na svakom katu nalazi se čajna kuhinja. Gostima nudimo čišćenje soba svaki dan. Svaka naša soba ima svoj vlastiti WC. Na terasi se nalazi restoran koji svakodnevno nudi veliki izbor jela. Naši se gosti mogu opustiti u zajedničkoj sobi koja je opremljena TV-om, sofama i aparatima za kavu. Za one sportski nastrojene na raspolaganju imamo i košarkaško igralište ispred hostela. Također, neposredno ispod našeg hostela nalazi se besplatno parkiralište koje je na raspolaganju našim gostima tijekom boravka u Splitu.

outline_local_laundry_service_black_48dp
round_restaurant_black_48dp.png
outline_local_cafe_black_48dp.png
outline_sports_soccer_black_48dp.png

lokacija

Hostel ima jednu od najboljih lokacija u gradu Splitu. Udaljen je samo 40m od mora. Hostel je udaljen 10 minuta hoda do centra grada i Dioklecijanove palače, a nekoliko minuta hoda od park šume "Marjan" s prekrasnom šumom i plažama. Ispod našeg hostela prolazi lokalna autobusna linija koja vas može dovesti izravno iz centra grada ili drugih zanimljivih dijelova Splita poput linija 17 i 11. Uz to se u blizini nalaze kafići, restorani i mini marketi.

Kako do nas?

outline_directions_walk_black_48dp.png
outline_tram_black_48dp.png
outline_directions_bus_filled_black_48dp
outline_directions_car_filled_black_48dp
outline_directions_boat_black_48dp.png

Autobusni kolodvor, željeznički kolodvor i trajektna luka nalaze se u srcu grada, a samo 20 minuta pješice od našeg hostela. Do našeg hostela možete doći: automobilom, zrakoplovom, autobusom i trajektom. Zračna luka udaljena je 20 minuta od centra grada. Iz zračne luke do našeg hostela možete doći autobusom broj 37 do centra grada, a zatim autobusom broj 17 do našeg hostela. Ako putujete u Split trajektom ili autobusom, u centru grada lako možete autobusom broj 17 i odvest će vas izravno u naš hostel.

sjena.png
sjena_edited.png
bottom of page